nevima

Kategori: thinking out loud

MY HEAD IS FULL OF IT.

idag har varit en konstig dag. jag har mått sådär, inte kommit igång med plugget och det har inte blivit som jag velat heller. har ont i hela min kropp och är allmänt utmattad. tror jag behöver en god natts sömn!!! vi hörs imorgon, hoppas ni har haft en bra dag! 

ibland blir huvudet fullt med tankar och det går inte att ta itu med alla på en gång. kroppen stänger av och blir trött. men låt det ske. låt kroppen blir trött. låt dig själv vara ledsen. för det går över. jag vet. det går över. förr eller senare gör det faktiskt det. det kan till och med gå över tills imorgon. men gör det inte det så kommer det en annan dag. men tillåt dig själv att ha dina dåliga dagar, för det gör jag, och det behöver man. thinking out loud.

-ibland behöver jag också få prata av mig-

THINKING AGAIN.

my place, the ocean. tog en sväng till stranden. behövde tänka, rensa skallen, vara själv. ibland behöver man det och alla bör ha ett ställe där de kan göra det. mitt är havet. där mår jag som bäst. tänker som klarast och blir mig själv igen. älskar det stället. hitta ett ställe där du också kan hitta dig själv och tänka fritt. det behövs ibland.

thinking out loud.

-behövde skriva av mig igen-

Upp