nevima

SOON TO BE FREE.

I torsdags var det femtio dagar till studenten och det firades rejält i fredags. Förfest med alla goa treor och en fest med hela Campeon mot natten. Sen har jag jobbat hela helgen och nu ska jag däcka i soffan!

-finaste tjejerna någonsin-

 

NOT BEING AT HOME.

Denna helgen har varit ganska händelserik. Har varit med om en hel del grejer. Har dessutom spenderat större delen med min goding och på sjukan. Därför har jag inte kollat in här. Är väldigt trött för tillfället så därför bloggar jag nästa gång när jag har ork! Hoppas ni haft en bra helg.

-försöker härda ut sista året-

DEALING WITH STUFF.

Efter en heldag med gymnasiearbete plugg tackar jag nu för idag och går och lägger mig. Det kommer en dag imorgon med, förhoppningsvis med roligare inlägg! Godnatt världen.

-just nu är jag trött på allt och orkar inget...-

TALKING ABOUT EVERYTHING.

Efter släktmiddagen blev det en skön promenad genom Rydebäck med min familj. Vi pratade om allt mellan himmel och jord! Sen blev det söndagfika för hela slanten. Bra slut på veckan!

-lyckligt lottad att ha alla dessa fina människor i mitt liv-

THE GOOD ONES LIVE FOREVER.

Idag var det stor fest på gång. Mormor min fyller hela 80 år, hur galet? Detta firades med hela släkten nere på Tegel för en supergod middag och härligt umgänge. Fina människor i min släkt!

-familjen går före allt-

SATURDAY NIGHT.

Igår var en väldigt rolig och händelsefylld kväll. Påskamiddag med alla de bästa människorna följt av en amazing utgång. En bättre lördag!

-världens finaste och bästa syskon-

THESE DAYS.

Efter att ha suttit och pluggat hela dagen varvat med att ha lagat mat ska jag nu fortsätta att laga mat och sen chilla lite. Ikväll är det ordentlig familjemiddag där ALLA kommer, jag lagar maten och det kommer bli amazing. Längesen vi alla sågs och det kommer bli en ytterst trevlig kväll!

-halvtrött och halvsleten men najs är det att komma någon vart med skolan, ljuset syns-

I'M LEAVING FOR ANOTHER CITY.

Ibland kan jag inte fatta hur underbart det är i vissa städer och länder. Min kärlek till Frankrike och Paris är helt enorm och jag kommer alltid drömma om att få flytta dit!

-jag ska hit, på ett eller annat sätt-

PARIS, THE CITY OF DREAMS.

Här kommer några bilder från mina dagar i Paris. Kan inte hjälpa att längta tills jag kan flytta dit!

-staden där jag känner mig som mest hemma-

MY FUTURE HOME.

Nu är jag tillbaka. Efter några grymt intensiva dagar är jag tillbaka från mitt älskade Paris. Ville inte riktigt åka därifrån, aldrig skrattat så mycket på en resa i hela mitt liv och fått lära känna tre helt underbara själar!

-skönare människor får man leta efter-

LEAVING FOR ANOTHER CITY.

Hallo där. Några dagar sen nu, men oj vad jag inte har hunnit kolla in här. Plugg deluxe denna veckan och sen flyttade jag in hos min goding två dagar. Sen är det faktiskt så att jag drar till Paris i några dagar i morgon. Så har fått fixa en del dessa två dagar i skolan. Har fått åka och växla pengar och hålla på också. Lyckades få med mig ett par riktigt najs byxor, shoppingkungen som jag är! Får se om vi hörs imorgon, annars hörs vi när jag kommit hem från min favvostad. Då med en massa bilder också! Ha det så bra.

-ska bli lite skönt att få komma bort-