nevima

Kategori: livet

GRADUATION.

Den 5 juni 2015 tog jag studenten. Efter 12 år i skolan är jag klar för ett tag. Det känns helt sjukt. Att faktiskt vara fri ett tag, vilket jag bestämt mig för, är galet. Men oj vad underbart och oj vad kul vi hade. Flaket var nog det bästa på hela dagen förutom alla fina människor som kom till min mottagning. Vill redan göra om det!

-underbara dag fylld med lycka-

PROM.

Den 28 maj 2015 hade jag min studentbal. Det var något av det roliigaste jag gjort i mitt liv. Alla var så fina, alla var så glada och atmosfären i luften var helt underbar. Jag var så otroligt nöjd med min klänning som min gudmor hade sytt till mig och mitt hår blev så bra. Allt var så underbart och alla var så fina! Kvällen blev nästan ännu bättre och livet kändes fantastiskt.

-sen att jag fick gå med min pojkvän gjorde allt så mycket bättre-

LIFE IS GOOD.

Livet leker, solen steker ibland och jag har har haft alldeles för mycket att göra för att kolla in här. Under de senaste 4 veckorna har jag varit på bal, haft studentvecka, tagit studenten, varit trött och sedan varit en tripp i Stockholm för Summerburst. Men nu har jag fått en gnutta liv tillbaka och kan kolla in här. Så förbered er på en massa bilder och en hel del inlägg!

 

PUUUUUUSS!

THE PERSON THAT MAKES ME FEEL LIKE ME.

I mitt liv finns det en människa som är en helt fantastisk människa. Denna person är precis min typ av person. En människa som säger det jag behöver höra. Ger mig energi, ser mig för den jag är, gör mig till den jag är och ger mig den kärlek jag behöver. Denna person hjälper mig genom alla tider, lätta som svåra. Gör mig så lycklig att jag blir nervös. Jag har aldrig träffat en människa som är lika fin och omtänksam som henne. Vi kan göra allt och inget ihop och har alltid varandra att luta oss mot. Hon är en person som ingen annan och jag är så otroligt glad att jag fått träffa henne och lära känna henne. Jag önskar att resten av världen hade kunnat få se en glimt av hennes elegans!

Ebba Hjort

SEEING STUFF IN A DIFFERENT WAY.

Har pluggat matte i ett antal dagar nu när de är mattenationella på torsdag. Men idag tog jag mig friheten att skippa en dag i skolan och åka ner till Lund till min Ebba. Vi har haft en superbra dag med massa fotografering och skratt. Underbara människa!

 

-lever livet på mitt sätt-

LOOK AT THE KID ON THE COURT.

Har, under de senaste veckorna, varit och kollat på fotboll en del. Hur mysigt som helst och det tar mig tillbaka till när jag kollade på mina bröder när jag var liten. Fick dessutom fotografera min grabb vilket var kul. Alltid lika roligt när någon vill att jag ska fota lite!!

-bättre sätt att spendera de soliga kvällarna på-

TUESDAY NIGHTS.

Sitter fortfarande och pluggar. Men det är snart slut, just nu är det matte som står på schemat! Diagnos imorgon och mattenationella nästa vecka. Nerverna tränas rejält!

-är verkligen så lycklig att jag spricker-

SEEING THE LIGHT.

Har suttit och pluggat hela eftermiddagen. Idag är det 25 dagar kvar till studenten och jag börjar äntligen se ljuset. Helgen har varit så underbar med massa sol, mys och basketspelande!!

-fyfasen vad lycklig jag är-

VALBOOOOOOORG #3.

Lite sköna snaopshots från mobilen och min favorit från kvällen. Grill och massa mys hemma hos mig!

-happy as a bird can be-

VALBOOOOOOORG #2.

Ännu fler bilder från vår fantastiska dag i Lund. Vädret var ju sådär, men lika glada var vi för det!

-tänk att jag ska lämna dessa om 30 dagar...-

VALBOOOOOOORG.

I torsdags var det Valborg och satan vilken Valborg. Dagen började klockan 05.30 för att ta oss ner till Lund och där var det fest och skoj i flera timmar. Precis som förra året hängde GoPron med. Underbara Valborg och underbara Lund!

-fan vilka vänner man kan haaaaa-

ONE MONTH.

Nämen, kolla vem som skriver här. Har äntligen fått ett litet avbrott i plugget och livet. Fast egentligen inte, men skit i det. Idag är det en månad kvar till studenten ovh det ska firas med middag i Lund hos mina älskade bröder!

-aldrig varit så här stressad i mitt liv-

SOON TO BE FREE.

I torsdags var det femtio dagar till studenten och det firades rejält i fredags. Förfest med alla goa treor och en fest med hela Campeon mot natten. Sen har jag jobbat hela helgen och nu ska jag däcka i soffan!

-finaste tjejerna någonsin-