nevima

Kategori: livet

TAKING A BREAK.

Det är så mycket som pågår i mitt liv just nu så jag tar en paus härifrån. Det kanske ni redan märkt, har inte skrivit på ett tag. Så ni behöver inte kolla in här på ett tag, men glöm mig inte, man vet aldrig när jag kommer tillbaka! VI hörs och ses, kramar!

Hoppas du inte blir ledsen farmor, säger till när jag börjar igen!

LEVER LIVET.

Oj vad lycklig jag var och är här!-det är världens lugnaste och lyckligaste plats-

FEELING LOVED.

Här kommer lite fler bilder från när min bästa pojk var hos mig på Ven. Så kul och mysigt, åkte golfbil över hela ön och bara levde livet. Det var verkligen supermysigt!!

-han är fin-

BEACH.

En ledig dag och den spenderades med mamma på stranden. Helt underbart skönt, underbart väder och underbart svalkande hav. Vi trivdes helt enkelt!

-rydebäck, my home-

TIME FOR MYSELF.

Har jobbat fem dagar i rad och är helt slut. Fick sluta några timmar tidigare idag och det var bäst. Åkte hem och gjorde ingenting, hade lite tid för mig själv. Redigerade bilder och hade det allmänt nice.

-vi alla behöver tid för oss sjäva-

VEN.

Mitt ställe på jorden är Ven. Där mår jag som bäst.

-my place to be-

SINCE I'VE BEEN GONE.

Sen jag kollade in här senast har jag haft roligare saker för mig än att blogga. Det är svårt också när det är sommar, eller vilken sommar?, men det finns knappt någon tid och den tid som finns läggs på annat. Men ni ska få en update om vad som hänt de senaste veckorna.

Som ni kanske förstått jag har spenderat en del tid på Ven. Mitt älskade Ven. Spenderade i princip två veckor på denna magiska ö. Tog det lugnt, gjorde vad jag ville, det vill säga i princip ingenting, och bara umgicks med familjen. Underbart var det!

Hade en sjuk och random utekväll med mina pärlor. Fulade oss som alltid och hade en fantastiskt rolig kväll!

Jag drog en vända till Stockholm och såg AC/DC. Hur sjukt? Har i princip växt upp med AC/DC och pappa har älskat de i hela sitt liv. Han hade redan sett de tre gånger och resten av familjen vars en gång. Men inte jag... Därför var det min tur att få se det fantastiska bandet. Så galet coolt, något av det häftigaste jag sett!!

Sen har jag catchat up med en god vän, som jag också fått denna idén ifrån med en snabb update! Satt och snackade i nästan tre timmar över en mumsig middag. Så himla trevligt och mysigt och skönt att prata med någon som har precis samma känslor som mig efter studenten!

HVEN.

Sitter här på ven. Har precis vaknat upp från en relativt hård säng. Men när man får vakna upp till detta landskapet och utsikten är det mycket som inte spelar någon roll. Vill inte lämna stället på ett tag.

Mitt ställe på jorden!

MIDSOMMAR.

Två dagar efter midsommar och jag är fortfarande i chock. Det var den bästa och mest magiska midsommar jag varit med om. Jag och mina två bröder höll i en fest för cirka 60 pers och jäklar vad bra det blev. Är helt lyrisk över hur bra och glada alla var! Allas våra bästa vänner var där och jag kunde inte tänka mig något bättre!

-bättre människor finns inte-

MIDSUMMER.

Min gubbe kom hem efter 11 dagar i Portugal idag och det var så underbart, saknat den pricken! Imorgon är det Midsommar och en go skara människor kommer hit och det kommer bli så trevligt. Kameran kommer vara med så goa bilder kommer upp någon dag efter. Hoppas ni andra också får en bra Midsommar, kram <3

-<3-

SUMMERBURST.

I fredags drog jag och mina 6 bästa vänner en snabbis till Stockholm för att gå på Summerburst. Första gången för oss alla och jäklar vad najs det var. Glada miner, gott väder, goa människor, underbar musik och världens finaste vänner. Vi fick se Avicii, Axwell^Ingrosso och många fler. Det var helt underbart och fina Alice tog jättemånga sköna bilder med sin kamera så jag lånar de. Bra start på denna sommaren!

-bättre tider med b'ättre männsikor-