nevima

I'M LEAVING FOR ANOTHER CITY.

Ibland kan jag inte fatta hur underbart det är i vissa städer och länder. Min kärlek till Frankrike och Paris är helt enorm och jag kommer alltid drömma om att få flytta dit!

-jag ska hit, på ett eller annat sätt-

PARIS, THE CITY OF DREAMS.

Här kommer några bilder från mina dagar i Paris. Kan inte hjälpa att längta tills jag kan flytta dit!

-staden där jag känner mig som mest hemma-

MY FUTURE HOME.

Nu är jag tillbaka. Efter några grymt intensiva dagar är jag tillbaka från mitt älskade Paris. Ville inte riktigt åka därifrån, aldrig skrattat så mycket på en resa i hela mitt liv och fått lära känna tre helt underbara själar!

-skönare människor får man leta efter-

LEAVING FOR ANOTHER CITY.

Hallo där. Några dagar sen nu, men oj vad jag inte har hunnit kolla in här. Plugg deluxe denna veckan och sen flyttade jag in hos min goding två dagar. Sen är det faktiskt så att jag drar till Paris i några dagar i morgon. Så har fått fixa en del dessa två dagar i skolan. Har fått åka och växla pengar och hålla på också. Lyckades få med mig ett par riktigt najs byxor, shoppingkungen som jag är! Får se om vi hörs imorgon, annars hörs vi när jag kommit hem från min favvostad. Då med en massa bilder också! Ha det så bra.

-ska bli lite skönt att få komma bort-

TGIF.

Igår tog jag och mina rydetjejer bilen ner till Malmö för att äta en god middag och se på bio. Middagen var exemplarisk och filmen fantastisk. En bättre kväll med andra ord!
-jäklar vad vi har känt varandra länge nu-

SUMMER IS FOR THE ONES THAT LOVE LIFE.

Sitter i min ensamhet och längtar efter sommaren. Längtar efter att få klä mig i sommarkläder, vara mig själv, bli brun, bada i havet, ha saltvatten i håret och framförallt umgås med mina vänner. Att få sitta på en strand, i Helsingborg eller i ett annat land, och se solnedgången och bara umgås, hur bra?

-hade behövt detta so bad just nu-

SPRING IS COMING.

Gick runder i Helsingborg på lunchen för någon dag sedan och helt underbart hur fint alla blommor börjar komma fram. Älskar att det är så soligt och vårigt. Får ett helt annat hopp till livet känns det som. Sen att det bara är 77 dagar kvar till studenten bringar också en hopp till livet!

-samtidigt som helsingborg kan vara en pina är det så underbart på samma gång-

TELLING THE TRUTH.

Tänkte köra en sån här 10-saker-ni-inte-vet-om-mig. Kan inte vara så svårt i och med att jag i princip aldrig öppnar mig här!

1. Jag älskar att fiska.

2. Jag är otroligt lat när det kommer till städning.

3. Jag hatar att sakna någon, gör ont i hela mig...

4. Jag är beroende av pepsi.

5. Jag kan tycka det är kul att plugga.

6. Jag är en otroligt spontan och impulsiv människa.

7. Jag älskar mitt körkort, finns inget bättre.

8. Kameran har räddat mitt liv.

9. Klarar inte av människor som inte är sig själva,

10. Jag hade gjort vad som helst, precis vad som helst, för mina syskon.

-gillar inte att öppna upp mig-

WELCOME TO THE FAMILY.

Idag lyckades jag sätta mig på mina älskade solglasögon, och jäklar vad ledsen jag blev... Men det gav mig ju bara en anledning att köpa nya. Hade dessutom spanat in ett par ett tag nu, så de fick följa med hem, sååååååå nöjd!!!

-mina nya favoriter i samlingen-

ATLEAST WE STOLE THE SHOW.

Det har börjat bli en vana att laga mat till mamma och pappa en gång i veckan nu, så det gjorde jag idag med. Min farbror är nere från Stockholm så bjöd in honom också. På menyn idag var det Pasta Vongole. En pasta med musslor, vitlök, chili och persilja. Väldigt gott om jag får säga det själv. Grymt nöjd!

-börjar gilla det här med att laga mat-

MAKING SOME CHANGES.

Ny header och nya tag.

Behövde lite förändring och inspiration. Så jag bytade header på bloggen och typsnitt på texten. Kände att jag ville visa upp min gadd lite extra mycket nu i och med att jag har berättat sanningen angående den. Hoppas ni tycker om det lika mycket som jag gör!

PRETENDING TO BE A GROWN-UP.

Här sitter jag och råpluggar. Har inget direkt plugg i skolan förutom mitt gymnasiearbete som jag vill få klart så fort som möjligt, så jag kan lämna in det och ha det överstökat. Men jäklar vad kul det är att skriva på det om jag ska vara ärlig. Helt underbart!!!

-idag är det bara 80 dagar kvar-