nevima

THE PERSON THAT MAKES ME FEEL LIKE ME.

I mitt liv finns det en människa som är en helt fantastisk människa. Denna person är precis min typ av person. En människa som säger det jag behöver höra. Ger mig energi, ser mig för den jag är, gör mig till den jag är och ger mig den kärlek jag behöver. Denna person hjälper mig genom alla tider, lätta som svåra. Gör mig så lycklig att jag blir nervös. Jag har aldrig träffat en människa som är lika fin och omtänksam som henne. Vi kan göra allt och inget ihop och har alltid varandra att luta oss mot. Hon är en person som ingen annan och jag är så otroligt glad att jag fått träffa henne och lära känna henne. Jag önskar att resten av världen hade kunnat få se en glimt av hennes elegans!

Ebba Hjort

SEEING STUFF IN A DIFFERENT WAY.

Har pluggat matte i ett antal dagar nu när de är mattenationella på torsdag. Men idag tog jag mig friheten att skippa en dag i skolan och åka ner till Lund till min Ebba. Vi har haft en superbra dag med massa fotografering och skratt. Underbara människa!

 

-lever livet på mitt sätt-

LOOK AT THE KID ON THE COURT.

Har, under de senaste veckorna, varit och kollat på fotboll en del. Hur mysigt som helst och det tar mig tillbaka till när jag kollade på mina bröder när jag var liten. Fick dessutom fotografera min grabb vilket var kul. Alltid lika roligt när någon vill att jag ska fota lite!!

-bättre sätt att spendera de soliga kvällarna på-

TUESDAY NIGHTS.

Sitter fortfarande och pluggar. Men det är snart slut, just nu är det matte som står på schemat! Diagnos imorgon och mattenationella nästa vecka. Nerverna tränas rejält!

-är verkligen så lycklig att jag spricker-

SEEING THE LIGHT.

Har suttit och pluggat hela eftermiddagen. Idag är det 25 dagar kvar till studenten och jag börjar äntligen se ljuset. Helgen har varit så underbar med massa sol, mys och basketspelande!!

-fyfasen vad lycklig jag är-

VALBOOOOOOORG #3.

Lite sköna snaopshots från mobilen och min favorit från kvällen. Grill och massa mys hemma hos mig!

-happy as a bird can be-

VALBOOOOOOORG #2.

Ännu fler bilder från vår fantastiska dag i Lund. Vädret var ju sådär, men lika glada var vi för det!

-tänk att jag ska lämna dessa om 30 dagar...-

VALBOOOOOOORG.

I torsdags var det Valborg och satan vilken Valborg. Dagen började klockan 05.30 för att ta oss ner till Lund och där var det fest och skoj i flera timmar. Precis som förra året hängde GoPron med. Underbara Valborg och underbara Lund!

-fan vilka vänner man kan haaaaa-

ONE MONTH.

Nämen, kolla vem som skriver här. Har äntligen fått ett litet avbrott i plugget och livet. Fast egentligen inte, men skit i det. Idag är det en månad kvar till studenten ovh det ska firas med middag i Lund hos mina älskade bröder!

-aldrig varit så här stressad i mitt liv-

Upp