nevima

MIDSOMMAR.

Två dagar efter midsommar och jag är fortfarande i chock. Det var den bästa och mest magiska midsommar jag varit med om. Jag och mina två bröder höll i en fest för cirka 60 pers och jäklar vad bra det blev. Är helt lyrisk över hur bra och glada alla var! Allas våra bästa vänner var där och jag kunde inte tänka mig något bättre!

-bättre människor finns inte-

MIDSUMMER.

Min gubbe kom hem efter 11 dagar i Portugal idag och det var så underbart, saknat den pricken! Imorgon är det Midsommar och en go skara människor kommer hit och det kommer bli så trevligt. Kameran kommer vara med så goa bilder kommer upp någon dag efter. Hoppas ni andra också får en bra Midsommar, kram <3

-<3-

SUMMERBURST.

I fredags drog jag och mina 6 bästa vänner en snabbis till Stockholm för att gå på Summerburst. Första gången för oss alla och jäklar vad najs det var. Glada miner, gott väder, goa människor, underbar musik och världens finaste vänner. Vi fick se Avicii, Axwell^Ingrosso och många fler. Det var helt underbart och fina Alice tog jättemånga sköna bilder med sin kamera så jag lånar de. Bra start på denna sommaren!

-bättre tider med b'ättre männsikor-

GRADUATION.

Den 5 juni 2015 tog jag studenten. Efter 12 år i skolan är jag klar för ett tag. Det känns helt sjukt. Att faktiskt vara fri ett tag, vilket jag bestämt mig för, är galet. Men oj vad underbart och oj vad kul vi hade. Flaket var nog det bästa på hela dagen förutom alla fina människor som kom till min mottagning. Vill redan göra om det!

-underbara dag fylld med lycka-

PROM.

Den 28 maj 2015 hade jag min studentbal. Det var något av det roliigaste jag gjort i mitt liv. Alla var så fina, alla var så glada och atmosfären i luften var helt underbar. Jag var så otroligt nöjd med min klänning som min gudmor hade sytt till mig och mitt hår blev så bra. Allt var så underbart och alla var så fina! Kvällen blev nästan ännu bättre och livet kändes fantastiskt.

-sen att jag fick gå med min pojkvän gjorde allt så mycket bättre-

LIFE IS GOOD.

Livet leker, solen steker ibland och jag har har haft alldeles för mycket att göra för att kolla in här. Under de senaste 4 veckorna har jag varit på bal, haft studentvecka, tagit studenten, varit trött och sedan varit en tripp i Stockholm för Summerburst. Men nu har jag fått en gnutta liv tillbaka och kan kolla in här. Så förbered er på en massa bilder och en hel del inlägg!

 

PUUUUUUSS!

Upp