nevima

100 #2.

del två av vår hundra dagars fest. om ni inte redan har förstått det så var temat på festen black and white. sofistikerat och bra.

-lite ångest får man ändå när man ska lämna alla dessa människor-

100.

igår var det 100 dagar tills vi tar studenten och det firade vi som bara campeoniter kan. underbar kväll med super god mat på Trappan. underbart folk och alla var så glada. måste säga att som arrangör var jag så himla nöjd och glad att det blev så lyckat och att alla var så glada. finns inget bättre! 

-vem fan vill gå i tvåan nu?-

HOLA.

HOLAAAAA! jag är hemma och jag lever. har varit en vecka i underbara barca, jobbat en helg och börjat skolan. ingen lugn och ro här inte... nu kommer det en drös med bilder från en av mina livs bästa resor i barcelona! 

när vi kommit fram första kvällen blev det mojitos och en underbart god middag! 

dag två gick vi runder i barcelona och shoppade och hamnade på världens finaste marknad med underbar frukt för minsta pengarna! sen blev det en massa vin och en massa skitsnack. en helt otroligt bra kväll med världens finaste brudar. älskar er över hela mitt hjärta! 

BARCELOOOOOOOONA.

nu drar jag till barcelona i några dagar. vi hörs när jag kommer hem igen med en maaaaassa bilder!! 

SEE YA!

 

-kommer bli en episk resa-

DANCING WITH THE PEOPLE I LOVE.

igår var en bra kväll. fyra underbara brudar kom hem till mig. vi satte oss på mitt rum som jag hade möblerat om i och så drack vi en massa drinkar. och de var så himla goda. jag lyckades rätt bra där faktiskt om jag får säga det själv. efter goda drinkar och en massa tjejsnack blev det en mega lyckad utgång. bra fredag med andra ord! 

-finare vänner får man leta efter-

LIVING IN MY HAT.

gömt mig i min mössa hela dagen i skolan. drar ner till lund en stund nu för en spontanmiddag. blev bjuden för några minuter sen bara!

 

-things happen for a reason-

CHEERS TO THE FREAKIN WEEKEND.

helgen har gått i ett och jag har jobbat för fullt. helt sjukt mycket folk på väla, förstår inte varför... megamysig lördagkväll. hela familjen, och då menar jag heeeeeela familjen, åt middag innan vi alla stack på varsitt håll. nu är jag ensam igen och jag hör hur sängen kallar! hoppas er helg varit toppen.

 

-finns inga som gör mig så lycklig som ni-

THE COUNTRIES SHOULD STAY TOGETHER.

slänger upp lite fler sköna bilder från FN-rollspelet. blev faktiskt ganska bra bilder, hehe! lite vimmelbilder under fikan.

-detta får en att bara vilja åka ut i världen-

FN- ROLLSPEL.

som jag nämnde i ett inlägg för någon dag sedan var jag fotograf på min skolas FN- rollspel. fantastiskt roligt och en ära att få frågan. tänkte visa några sköna bilder jag tog på våra kära ettor som stod i fokus och några av våra veteraner i trean som hetsade och gjorde ettorna nervösa! alltid lika intressant att kolla på och jag ångrar mig varenda gång att jag inte var med...

-läskigt att snart behöva lämna, vad ska jag göra utan min fina skola?-

SEEING THINGS DIFFERENTLY FROM NOW ON.

väldigt flummig eftermiddag då vi började klockan tolv och vi alla är lite halv trötta. detta reulterar i att jag och michelle fular oss och kan inte sluta skratta. sen har jag fått i mig två redbull så det kan vara en bidragande faktor. en bättre torsdag med andra ord!

 

-lyckan som infinner sig i mitt liv just nu-

SITTING HERE DOING NOTHING.

jahapp. vad har hänt för kul idag då? inte mycket kan jag väl säga. har dock fått vara fotograf på skolans FN-rollspel vilket har varit jätteroligt verkligen. blev så glad att just jag fick frågan, och det blev faktiskt en hel del bra bilder! sen har det inte hänt särskilt mycket, ska bara ta det lugnt ikväll och läsa min bok!

 

-saker och ting börjar gå som jag vill-

LIVING MY LIFE.

ojojoj, jag har haft fullt upp och har inte hunnit med denna lilla blogg. jag har tränat, hängt med polare, festat och hängt med polare igen. helt underbart och livet är så bra. ska försöka bättra mig när det gäller bloggfronten men har fått en liten torka och vet inte vad jag ska skriva om riktigt! har ni några förslaaaag? 

-längesen jag var så här lycklig, och det är underbart-

Upp