nevima

SINCE I'VE BEEN GONE.

Sen jag kollade in här senast har jag haft roligare saker för mig än att blogga. Det är svårt också när det är sommar, eller vilken sommar?, men det finns knappt någon tid och den tid som finns läggs på annat. Men ni ska få en update om vad som hänt de senaste veckorna.

Som ni kanske förstått jag har spenderat en del tid på Ven. Mitt älskade Ven. Spenderade i princip två veckor på denna magiska ö. Tog det lugnt, gjorde vad jag ville, det vill säga i princip ingenting, och bara umgicks med familjen. Underbart var det!

Hade en sjuk och random utekväll med mina pärlor. Fulade oss som alltid och hade en fantastiskt rolig kväll!

Jag drog en vända till Stockholm och såg AC/DC. Hur sjukt? Har i princip växt upp med AC/DC och pappa har älskat de i hela sitt liv. Han hade redan sett de tre gånger och resten av familjen vars en gång. Men inte jag... Därför var det min tur att få se det fantastiska bandet. Så galet coolt, något av det häftigaste jag sett!!

Sen har jag catchat up med en god vän, som jag också fått denna idén ifrån med en snabb update! Satt och snackade i nästan tre timmar över en mumsig middag. Så himla trevligt och mysigt och skönt att prata med någon som har precis samma känslor som mig efter studenten!

1 augusti 2015 17:56 | livet |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas