nevima

LEVER LIVET.

Oj vad lycklig jag var och är här!-det är världens lugnaste och lyckligaste plats-

FEELING LOVED.

Här kommer lite fler bilder från när min bästa pojk var hos mig på Ven. Så kul och mysigt, åkte golfbil över hela ön och bara levde livet. Det var verkligen supermysigt!!

-han är fin-

BEACH.

En ledig dag och den spenderades med mamma på stranden. Helt underbart skönt, underbart väder och underbart svalkande hav. Vi trivdes helt enkelt!

-rydebäck, my home-

TIME FOR MYSELF.

Har jobbat fem dagar i rad och är helt slut. Fick sluta några timmar tidigare idag och det var bäst. Åkte hem och gjorde ingenting, hade lite tid för mig själv. Redigerade bilder och hade det allmänt nice.

-vi alla behöver tid för oss sjäva-

VEN.

Mitt ställe på jorden är Ven. Där mår jag som bäst.

-my place to be-

SINCE I'VE BEEN GONE.

Sen jag kollade in här senast har jag haft roligare saker för mig än att blogga. Det är svårt också när det är sommar, eller vilken sommar?, men det finns knappt någon tid och den tid som finns läggs på annat. Men ni ska få en update om vad som hänt de senaste veckorna.

Som ni kanske förstått jag har spenderat en del tid på Ven. Mitt älskade Ven. Spenderade i princip två veckor på denna magiska ö. Tog det lugnt, gjorde vad jag ville, det vill säga i princip ingenting, och bara umgicks med familjen. Underbart var det!

Hade en sjuk och random utekväll med mina pärlor. Fulade oss som alltid och hade en fantastiskt rolig kväll!

Jag drog en vända till Stockholm och såg AC/DC. Hur sjukt? Har i princip växt upp med AC/DC och pappa har älskat de i hela sitt liv. Han hade redan sett de tre gånger och resten av familjen vars en gång. Men inte jag... Därför var det min tur att få se det fantastiska bandet. Så galet coolt, något av det häftigaste jag sett!!

Sen har jag catchat up med en god vän, som jag också fått denna idén ifrån med en snabb update! Satt och snackade i nästan tre timmar över en mumsig middag. Så himla trevligt och mysigt och skönt att prata med någon som har precis samma känslor som mig efter studenten!

Upp