nevima

BROTHER OH BROTHER.

mina älskade bröder har varit hemma över helgen men i och med att jag jobbat så har jag inte hunnit träffa de särskilt mycket. men idag hade vi en stor söndagmiddag vilket var helt underbart!

-ni är mitt allt-

FRIENDS ARE THE MOST IMPORTANT THING.

jag har jobbat hela helgen och bara tagit det lugnt i stort sett. i fredags träffade jag mina favorit systrar och vi mös sönder och igår åkte jag till borstahusen för att mysa där! 

-just nu mår jag bra-

JUST LAYING HERE DOING NOTHING.

klockan håller snart på att bli tolv och jag har inte rört mig ur sängen. idag är det studiedag på min skola och den tar jag vara på genom att ligga här. men snart ska jag ta vara på den ännu mer genom att dra mig mot stan för att fika med en underbar vän!

-dessa morgnar är guldvärda-

MAKING THE MOST OF MY LIFE.

jag tänkte att jag går på tema. mitt senaste inlägg var om en konsert så varför kan inte detta också vara det? i onsdags var jag och mina kära vänner i köpenhamn och kollade på den underbara gavin degraw. det var riktigt fett och han är så jäkla rolig att kolla på. en mycket bra kväll mitt i veckan!

-konserter är min hobby-

ON THE RUN.

som sagt så var jag och såg på beyoncé och jay-z i helgen och det var det sjukaste jag varit med om. andra gången jag ser beyoncé och denna gången var bättre än någonsin. att se både beyoncé och jay-z var så magiskt. verkligen en once in a life time!

ON THE RUN TOUR (de tre sista bilderna kommer från we heart it, men de är från konserten)

-min största förebild-

PARIS OVER THE WEEKEND.

detta har varit den bästa helgen i mitt liv och den kunde inte komma mer lägligt. jag och mina två bästa vänner har varit i paris över helgen med mina föräldrar och kollat på vår största förebild. självaste beyoncé. andra gången vi ser henne och det är det bästa jag har sett. helt otroligt. börjar med lite paris bilder, så kommer konsert bilderna efteråt!

-ni två gör mig så otroligt lycklig-

DOING STUFF TO FEEL WELL.

igår efter skolan drog jag mig till väla för att göra naglar, vill känna mig lite fin och behövde unna mig något!

-

-the small thing matters-

WHAT HAPPENED?

oj, vad hände med mitt bloggande? skolan har dragit igång på riktigt och jag har varvat skolan med alla möjliga olika fester. därför har jag inte haft tid att kolla in här och det är jag ledsen för. ska försöka bättra mig nu. ni får istället en sammanfattning i bilder från torsdagens festligheter.

-försöker göra saker och ting i mitt liv rätt-

Upp