nevima

RADIOACTIVE.

dag två i stockholm drog vi upp ganska tidigt. vi drog oss till tekniska muséet och där skulle vi dela in oss i två grupper. teve gruppen och radio gruppen. jag och michelle satte oss i radiogruppen och det var något av det roligaste jag varit med om. sjukt häftigt att få uppleva och helt galet faktiskt. vet inte om programmet har kommit ut än men ska kolla upp det och i så fall länka det här.

-sjukt häftig upplevelse-

MY FAMILY.

DAG 8- min familj.

då är det tänkt att jag ska berätta lite om min familj!

i familjen nilsson är det fem individer. tre killar och två tjejer. vi har min mamma och pappa vars namn är yvonne och peter. och sen har vi mina två brödrar, oskar och frans. båda mina brödrar är några år äldre än mig. jag har nästan aldrig bråkat med mina bröder och det har i så fall skett när vi var mindre och omogna och mest med frans för han har alltid älskat att reta mig. 

min familj har alltid funnits där för mig. i vått och torrt. när jag var nere i min depression var de där. när mitt hjärta har krossats har de hjälpt mig att bygga ihop det igen. det finns ingen jag älskar så mycket som min familj. 

mina bröder är min räddning ofta. min kärlek till de är obeskrivlig och jag är så otroligt tacksam för att de finns. vi tre har alltid varit nära. oskar och frans har varit närmre varandra ett tag, men ju äldre jag blev och ju mognare jag blev har jag också blivit otroligt nära de och nu gör vi allt tillsammans. jag känner i princip alla eras vänner och får hänga med när de ska hitta på grejer. tillsammans är vi tre oslagbara! 

-vackra är ni också-

DOING THE TOWN BY NIGHT.

på kvällen var det tänkt att vi skulle käka en god middag på vapiano, men där kom vi inte in, så det fick bli bästan TGIF istället och där är lika gott varje gång. vi fick se stockholm by night och det var sjukt fett. efter det var det bara gott häng på vandrarhemmet.

-oförglömlig resa-

TRAVELING WITH GOOD PEOPLE.

jaha, vart har jag tagit vägen? jo, jag var som sagt i stockholm från onsdag till fredag och sen har jag jobbat hela helgen så jag har inte hunnit kolla in här... men jag tänkte återberätta srockholm lite.

när vi kom dit var jag och min media klass tvungna att slänga in våra grejer på våra rum på vandrarhemmet, fräscha upp oss och sedan ta oss till sveriges television, svt. väldigt häftigt att få se allt "bakom kulisserna".

-bolibompa måste ha varit höjdpunkten-

THE LAST PART OF FRIENDS.

och då kommer vi till den tredje och sista delen av mina vänner. tror det kommer bli en massa bilder i deta inlägget som får förklara min kärlek till er. dessa underbara människor i mitt liv har jag gått i samma skola som i snart tre år och vissa av de kanske jag inte kommer träffa lika ofta efteråt. de har funnits där för mig i vått och torrt i dessa tre år och jag kan inte vara mer tacksam över er. nu de senaste månaderna har vi blivit närmre varandra än någonsin och det kommer göra så ont att skiljas åt om några månader. men det är långt kvar än så länge. älskar er alla! -jag är omringad med så otroligt bra människor-

I'M PROUD OFF CALLING YOU MY FRIENDS.

mina vänner del 2. tänkte fortsätta att visa upp mina vänner. som jag så stolt kan kalla vänner dessutom. tänkte visa mina så kalladebrödrar från andra mödrar i detta inlägget. många vet att jag inte bara har tjejkompisar utan har några enstaka killkompisar som är som mina brödrar. hade inte heller klarat mig utan de om det skulle vara så. de jämnar ut allt tjejsnack. underbara vänner!-jävligt fina killar, big love-

THE NEAREST AND DEAREST.

även om jag är i stockholm kan jag ju blogga (tidsinställda inlägg, hehe).

DAG 7- mina vänner. 

del 1. tänkte faktiskt dela in denna dagen i två eller tre delar då jag behöver visa er alla mina älskade vänner. tänkte börja med att presentera smann. S(iri), M(athilda), A(gnes), N(elly) & N(athalie). mina älskade vänner. dessa fyra människor är mina änglar. vi har gjort så mycket tillsammans och varit igenom så mycket. vi vet i princip allt om varandra, mer eller mindre, och vi finns alltid där för varandra. vi har funnits i varandras liv från ungefär sex års ålder. även om vi inte varit vänner har vi funnits runt hörnet bara. det tog oss enda upp i åttan att förstå att vi tycker faktiskt väldigt mycket om varandra och vi funkar sjukt bra ihop. vi kan festa ihop, mysa ihop, göra utflykter, i princip allt. ni är bäst, och det vet ni om!

vill tillägga att i denna grupp så tillhör också agnes lillasyster, hon är som en syster till mig och en av mina bästa vänner. du är också bäst, det vet du om! 

-utan er är jag inte mycket...-

 

GOING AWAY.

imorgon sker något så extremt roligt. imorgon åker jag och alla treor på min skola till stockholm i tre dagar. det ska bli så underbart roligt och vi alla har sett framemot det sååå länge. att få umgås med alla fina vänner nu sista året. äh, kan knappt vänta. till och med tågresan upp ska bli rolig. kameran hänger med så det blir mycket bilder när jag kommer tillbaka!

-måste ta vara på varandra sista året-

I HAVE TO HAVE IT.

jag har varit dålig på att blogga de senaste dagarna så idag får det bli två "dag" uppdateringar.

DAG 6- tre saker jag inte hade klarat mig utan.

nummer ett. jag hade aldrig klarat mig utan min familj och mina bröder. de betyder allt för mig och utan de är jag verkligen ingenting. älskar er! hade tyvärr ingen bild på min pappa...

nummer två. jag hade aldrig klarat mig utan mina älskade smann medlemmar. hoppas alla vet vilka det är. om inte så kommer det ett inlägg om det snart, hehe!

nummer tre. den tredje och sista grejen. och det måste få bli min kamera. min älskade kamera. när jag har en kamera med mig känner jag mig som mig själv som aldrig förr. åh, min älskade hobby.

-finns mer jag inte kan leva utan, men detta är nog det viktigaste-

 

 

THIS PERSON.

DAG 5- en person jag vill träffa.

en person jag vill träffa. det finns väldigt många jag vill träffa. men en självklarhet för mig, och som jag tror att många redan kan lista ut är beyoncé knowles. det finns ingen människa som jag ser upp till så mycket som jag ser upp till henne. hon är så otroligt fantastisk och förvånar mig alltid. och hon har aldig förvånat på ett dåligt sätt, och skulle hon göra det, ja, då får jag ta itu med det då. men hon är en person jag vill träffa. jag vill sitta ner och ha ett vuxet samtal med henne. som två kompisar och inte ett galet fan. jag hade velat se hur hon är som person. se hur hon agerar i livet. få livsråd från henne. höra om hennes familj. bara se henne från ett personligt perspektiv och inte den världskända otroliga kvinna. jag vill se henne. 

-att träffa henne hade varit overkligt-

 

 

 

 

THE LEAFS ARE TURNING RED.

DAG 4- min favorit årstid och varför.

min favorit årstid. egentligen har jag inte en favorit årstid utan jag har nog två. sommaren och hösten. fast egentligen är det övergången från sommar till höst som är det bästa. precis som det är just nu. färgen på löven. kunna börja använda stickade tröjor. mysiga halsdukar och kappor. tända ljus. dricka te. det är min favorit.

-livet blir mysigt vid den här tiden-

BEFORE I DIE.

DAG 3- fem saker jag ska göra innan jag dör.

innan jag dör vill jag...

1. ...uppfylla min högsta dröm och simma med delfiner. finns nog inget annat jag vill göra mer än det.

2. ...backpacka någonstans i världen. helst sydamerika eller asien.

3. ...tatuera mig. min älskaded kamera. men jag ska bara våga boka tiden.

4. ...ha en brakfest med mina syskon. det är något jag alltid velat ha.5. ...femte och sista. jag tror detta blir en resa med mina bröder. och möjligtvis våra respektive. en riktigt syskonsemester.

-drömmar som jag hoppas slår in förr eller senare-

THE NIGHTS WE SPEND TOGETHER.

soppkväll. öl. fotboll. mina bröder. en kväll i lund. det var min gårdagkväll. jag fick umgås med mina bröder, dricka öl och sova hos den ena brodern över natten. en extremt jäkla bra torsdag.

-det är i sådana här sammanhang jag trivs som bäst-