nevima

PROM.

min älskade kusin tar studenten i år och idag var det bal. hon var sååååå himla fin, älskar henne så mycket. 

tänk, nästa år, då står jag där..

-familjen är bäst-

I HAVE MY GOALS.

dagen efter min födelsedag blev nästan bättre än självaste födesedagen. jag hade satt klockan på 06.10, nästan en halvtimme tidigare än vanligt. jag satte mig på bussen och tog mig till min körskola. där hade jag körlektion och direkt efter var det dags för uppkörning. denna uppkörning hade jag väntat på i två månader och jag har aldrig velat nåt så mycket än att ta mitt körkort vid min artonårs dag. jag satte mig i bilen med min körlärare och kontrollanten. jag körde i ungefär en kvart och sen var det klart. en kvart senare hade jag mitt körkort. jag fick mitt körkort. dagen efter min artonårs dag. ett av mina största mål i livet! 

-älskar denna underbara frihet-

så idag och igår har inneburit bilkörande så det skriker om det. hämtade upp stina på en spontanrunda till väla med en goe lunch!!! 

LOVELY DAY.

ojojoj, det har varit några otroligt hektiska dagar för min del. 

i tisdags fyllde jag arton, jag hade en toppen dag. den började med att jag hade uppskrivning som jag dessutom klarade. sedan umgicks jag med mina underbara vänner på beachhandbollen hela dagen och umgick med min goa familj och mina bästisar på kvällen. en fin dag att fylla arton på!

-väldigt fin arton års dag-

GOOD FRIENDS.

efter lunchen satte vi oss i solen vid kärnan och åt glass och snackade ännu mer skit.

-så himla underbara och mysiga-

LUNCH.

slutade i princip redan vid halv nio idag, så vi satte oss ett gäng och snackade skit ohch väntade på att matkortet skulle börja gälla.

-snart är tvåan slut-

BIRTHDAY PARTY #1

igår firades jag. alla mina absolut närmsta och bästa vänner kom förbi och vi hade en riktig brakfest. jag har aldrig haft så roligt i hela mitt liv som jag hade igår. jag var så lycklig och är fortfarande det, eufori i hela kroppen. nu väntar min riktiga födelsedag på tisdag!

-part 2 kommer inom kort-

FRIDAY.

i fredags firades min agnes artonårs dag med en mega mysig tjejmiddag.

-tänk att vi håller på att bli vuxna-

HAPPY BIRTHDAY!

min finaste bästa vän fyller arton idag. helt galet vad tiden har gått. har känt henne sedan jag var ungefär sex år, det är tolv år. tolv år. herrejesus. hon är den som alltid varit där och jag älskar henne över hela mitt hjärta, UNDERBARA VÄN!

-forever and ever-

Q/A

Så jäkla grymma bilder! Du måste ha något speciellt objektiv? eller är jag helt ute och cyklar haha? :-D

fick en liten fråga och tänkte besvara den. först och främst, tack så mycket! du är inte alls ute och cyklar. dock är det inget objektiv utan det är den äldsta modellen av GoPro, hero 2. den är helt underbar att fota med och den tar så otroligt mysiga bilder. kan starkt rekommendera den!!

THE BEST TYPE OF QUALITY TIME.

gick på en promenad och hade pepp-talk med mina änglar. mattenationella imorgon, på agnes födelsedag dessutom. kan det bli värre? men efter provet är det slut på plugget i tvåan och jag ska fira min tös med lite mys.

-bästa stället med bästa brudarna-

I'M GETTING THROUGH LIFE.

mattenationella inträffar på torsdag för min del och imorgon för siri och mathildas del. vi träffades för en liten mattedejt som egentligen bara innehöll skratt och trams men lite matte blev faktiskt också gjord.

-snart är det sommarlov, sista spurten-

LIFE IS GOING IN THE RIGHT DIRECTION.

tog en paus mellan skolan och plugget och tränade lite. idag blev det hopprep. otroligt kul att ta tag i gamla minnen med hopprepet. tricksen sitter i men de behöver fräschas upp lite!

-så jäkla fula bilder, men hur skönt är det inte att träna?-