nevima

RIDING MY WAY DOWN TOWN.

jag och mina två buddies åkte en sväng och mös, snackade och hängde. hur gott som helst!

-mycket vackra bilder på oss tre...-

ÖLAND #5.

-sista kvällen skålade vi skumpa och detta innebär de sista bilderna för öland-

MIDSUMMER.

egengjorda kransar, världens bästa vänner och fin middag på midsommarafton!

-vänner som alltid står kvar-

I AM HOME.

nu är jag hemkommen efter en otroligt underbar vecka på öland med mina bästa vänner. så från och med nu kommer det komma upp bilder från denna vistelse och möjligtvis något inhopp från något annat jag gjort!

 

#1

-världens goaste vänner-

SUMMER NIGHTS.

super go sommarkväll på gröningen med en massa folk igår. vi snackade, spelade lite handboll, brottades och gjorde upp en eld. sen satt vi där ett bra tag innan det var dags att åka hemåt.

imorgon åker jag och mina bästa vänner till öland, så förmodligen blir det inget uppdaterat förrän på söndag. men det får ni stå ut med. ha en fin vecka, för det ska jag!

-dessa kvällar gillar vi-

DRIVING AROUND TOWN.

senare efter min kusins student var det ytterliggare två studenter att gå på. en i rydebäck som bara blev en snabbvisit och det avslutades senare i kvistofta. så sjukt underbar student med en av mina närmsta vänner. jag agerade chaufför ett tag tills det bar av tillbaka mot rydebäck och bussen in till stan för att avsluta! roligaste kvällen i mitt liv!

-fick dessutom asluta min kväll med mina bröder, det är kärlek-

TIME FLIES BY.

inget annat än glada miner och några lyckotårar när min älskade kusin sprang ut och kom på sitt flak. så fin och underbar! en otroligt glädjefylld dag.

-nästa år står jag där-

TIME FOR SUMMER.

i onsdags var det skolavslutning för min del. jag och tre sköningar drog över till helsingör och drack några bira och bara mös. senare under kvällen drog vi till landskrona och fortsatte avslutningen där.

-väldigt mysig avslutning-

SOMETHING EVERY DAY.

dessa dagar har varit massor att göra, därför har jag inte kollat in här på ett tag. det har varit student, fester, släkten och umgänge med de bästa vännerna. jag har under dessa dagarna också kört bil som en galning och haft den roligaste tiden i mitt liv.

bilder från dessa dagar kommer upp med tiden!

-en otroligt rolig biltur på tre timmar med mina stjärnsystrar-

GAME DAY.

idag var det den årliga matchen mellan campeon och procivitas. det gick inte lika bra för min skola idag som förra året och procivitas lyckades kamma hem pokalen. men lika glada är vi för det för vi hade den bästa klacken, med råge jämfört med proccekidsen.

-krigare hela högen-