nevima

GOOD TIMES.

saknar tiden när man var uppe hela natten, umgicks med underbara polare och lyssnade på in absoluta favorit musik. det var frutansvärt bra tider.

-vänner för livet-

THINKING AGAIN.

my place, the ocean. tog en sväng till stranden. behövde tänka, rensa skallen, vara själv. ibland behöver man det och alla bör ha ett ställe där de kan göra det. mitt är havet. där mår jag som bäst. tänker som klarast och blir mig själv igen. älskar det stället. hitta ett ställe där du också kan hitta dig själv och tänka fritt. det behövs ibland.

thinking out loud.

-behövde skriva av mig igen-

CHRISTMAS NIGHT.

vi i familjen nilsson brukar inte köra på de vanliga traditionerna på julen... så vi bjuder inte in bara släkt utan en hel del vänner också. mina närmsta vänner kom, frasses närmsta vänner kom och likaså oskars. och det hela tog inte slut förrän vid klockan tre på natten. jag har verkligen aldrig haft en så bra jul som julen 2014. helt underbart!

-jag är så glad för alla i min omgivning-

CHRISTMAS EVE.

hur jag såg ut igååååår!

-försökte att vara lite fashion, vet inte om jag lyckades...-

X-MAS.

igår va det julafton. har aldrig haft en så trevlig julafton i hela mitt liv. hela kalaset tog slut vid klockan tre på natten. helt underbart!

igår var jag oerhört lycklig.

-släkten är det finaste jag har-

WHEN LIFE GETS ROUGH.

livet gör ont. det gör så himla ont. att känna att man lever det är nog värst. hjärtesorg, besvikelse, veta att en annan individ inte tycker om mig, känna sig ensam, misslyckande, det gör ont. men vi alla måste leva vidare. vi måste se förbi dessa hinder, leva vårt liv, så som vi vill det. finna oss själva så gott det går. men hur lätt är det? hur lätt är det att hitta sig själv i arton års ålder i detta samhället? där alla dömmer. är du det minsta lilla annorlunda får du en blick kastad över dig. och det är inte en blick du blir glad av, nej gud nej. det här med att leva, det är galet najs, men oj vad det kan göra ont. men vi kanske ska låta det göra ont för att vi ska kunna leva på riktigt...? 

thinking out loud.

-livet är en fin sak-

CHRISTMAS EVE.

julafton för ett år sedan. i år blir det lite andra delar av släkten. det ska bli så mysigt, älskar verkligen denna tiden på året.

-finaste släkten-

CHRISTMAS TIME.

idag har det varit mycket att stå i. jag och min ebba har stått och bakat i flera timmar. knäck, lussebullar, skorpor och kanderade äpplen. allt blev så hiiiiiimla lyckat. så nu ska vi gotta oss i massa julbak i flera dagar!

-bäata tiden på året-

OMG.

ja vad ska jag säga? det har varit lite väl mycket på senaste tiden så bloggen har fått lida gaaaaaaaanska rejält. men nu är det jullov och då kommer det finnas mycket att skriva om, så jag ska skärpa mig. jag lovar!!!

kör lite tbt på sommarbilder för det finns inget jag hellre vill ha än sommar just nu...

-times när man var brun och kunde bada...-

MAKING AN EFFORT.

sitter och studerar så att hjärnan håller på att spricka. inlämning och prov imorgon. är så trött att jag snart somnar i mina böcker. men det är väl det man får stå ut med i trean...

-vill ta studenten och sticka härifrån nu-