nevima

#IBC

jaha, jag var också tvungen att göra icebucket challenge. men jag gjorde den med glädje. det är så att min älskade morfar led av sjukdomen så den ligger mig och min familj kring hjärtat. jag älskade min morfar över allt annat och jag vill göra allt för att försöka få ett botemedel till sjukdomen. jag försökte göra det så rätt som möjligt också. en hink med iskallt vatten samt med is i, sen hällde jag inte bara det över mig utan jag donerade 100kr till hjärnfonden. min familj har donerat i hur många år som helst, men inte ska vi sluta nu.

jag tycker att alla ska skänka lite pengar till hjärnfonden för att bidra till en god gärning. smsa i så fall ALS till 72091 så skänker ni 100kr. hade varit bäst!!! 

jag fick tyvärr inte upp videon så det får bli några stilbilder.

 

-for a good cause liksom-

NOTHING TO DO, WHAT TO DO?

kom hem från skolan, hade inget att göra så jag satte mig och lockade håret. varför inte vara lite fin i skolan?

-vad ska man göra när man har inget att göra?-

MOVING OUT.

igår flytade min bror ut, så nu är det bara jag kvar hemma. idag åkte vi ner till lund för att lämna av oskar och hämta upp grejer hos frasse också. en skön dag och jag längtar redan efter mina bröder...

--nu har jag en anledning att åka till lund i alla fall-

NEW IN.

drog en snabbis till väla igår för att kolla in en klänning. kom hem med en annan men ännu bättre klänning. superbra festklänning nu inför vintern och den kom från mitt älskade H&M!

-jag har fått en crush för knälånga klänningar-

SUMMER.

saknar redan sommaren och allt den innebar. kör lite sommar inspo från weheartit, alltid lika underbart att gå in på den sidan!

-sommar måste vara den bästa årstiden på året-

IN MY EARS RIGHT NOW...

jag har hamnat i en sån där del i mitt liv där jag bara lyssnar på mysiga och lite deppiga låtar. men jag tycker om det!

 

dessutom för er som har soundcloud, ni mååååååste lyssna på världens bästa remix. den är faktiskt inte gjord av den berömde kygo, men den liknar hans verk.

lyssna på den här:SOUNDCLOUD

-finns inget bättre än mysmusik, eller hur?-

 

FINALLY HAPPY WITH MY WORK.

jag är ääääääntligen nöjd med min header. tyckte den blev bra och väldigt jag. mitt favoritställe på hela jorden, passar ju bra att ha det som header, right?!

IF YOU EVER LET ME GO I WOULD DIE.

första dagen i trean avklarad. en otroligt onödig och tråkig dag... resterande dag har jag suttit hemma. sovit från och till och försöker friskna till från mitt knepiga virus. tar dessutom vara på de första pluggfria dagarna!!

-jag har redan ångest över hur livet ser ut efter trean...-

KEEP HANGING ON TO SUMMER.

jaha, då var det väl dags att säga adjö till sommaren 2014 och blicka framåt mot ett fullspäckat sista år på gymnasiet. denna sommaren har lätt varit den bästa i hela mitt liv, jag har varit så lyckllig, inte varit så lycklig på länge och det har varit sååååå skönt!!!! tackar till alla som varit med och gjort den till den bästa någonsin. nu blickar vi framåt!!!

-sommaren, den som kom och gick igen...-

SAFE & SOUND.

jag lever, har bara inte så mycket att skriva om... 

-livet spelar mig ett spratt just nu-

PLAYING AROUND LIKE I WAS SEVEN AGAIN.

hela kvällen igår var det kalas där det var lek blandat med snack med de äldre. jag älskar verkligen släktkalas, alltid lika mysigt och min släkt är ganska galen!

-"släkten är värst"-

BAKING TIL I BREAK.

igår ängnade jag hela min eftermiddag till att baka tårtor till släktkalaset som ägde rum här igår. och de blev riiiiiiktigt bra, är sjukt nöjd faktiskt!! 

-blev de inte jättefina???-

BANG BANG.

återigen en myskväll i rydebäck. en vecka kvar för min del idag!

-längtar nästan till skolan, fast mest till mina buddies-