nevima

starting with...

...jag tänkte starta med att introducera mitt kamera intresse, då det är ganska så stort. 

Jag är ingen proffs fotograf what so ever. Jag har bara ett stooort intresse i fotografi och kameror överlag. Speciellt kameror. Om jag skulle gå på en loppis eller in i en second hand butik är kameror det första jag letar efter, och inte nya kameror. Utan gamla. Väldigt gamla helst. Jag hittade en kamera i Paris för 7 euro som jag i princip älskar. Den är pytteliten och så otroligt fin. Det är dessutom en riktig kamera då det finns plats för film i den.

När jag var på Ven i somras hittade jag en fin kamera inklädd i läder för bara 50 kronor och den står som fin utställning i mitt rum numera. Självklart har jag en systemkamera som jag tar de flesta bilderna med. Den har följt med mig i tre år nu och likaså följt med mig till ett antal olika länder. Den tar lika fina bilder varje gång. Min absoluta favorit kamera är den jag arvt efter min morfar och den är fortfarande i bruk. Med fin gammal film kan jag ta extremt häftiga bilder. Som jag dessutom får se resultatet på när jag framkallar dem. Lika spännande varje gång. 

Som ni förstår så är det här med kameror ett stort intresse. Jag kände för att ha någonstans att visa och "ställa" ut mina bilder på och kände att en blogg var det bästa forumet för det. Så från och med nu kommer det dyka upp bilder lite titt som tätt. 

au revoir, n. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas